"Nëse një mashkull nuk të jep...", Françeska tregon për marrëdhënien e saj me bashkëshortin

"Nëse një mashkull nuk të jep...", Françeska

Duke darkuar pas spektaklit të mbrëmjes, Françeska, Juli dhe Romeo kanë biseduar me njëri-tjetrin. Teksa Romeo e pyet Françeskën nëse është xheloze ndaj bashkëshortit të saj, ajo u shpreh se jo pasi nuk ka apsur ndonjë shkak.

Romeo: Je xheloze keni kështu gjërash

Françeska: Unë nuk jam xheloze… nëse një mashkull nuk të jep shkak për të qenë xheloze nuk bëhesh nga hiçi ose je e çmendur… unë jam serioze e logjikshme.

Juli: Ahahahaha

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

EMISIONET