“Mos më shtyj o gjë e ulët”, provokime mes Eglës dhe Ledjonës, Meritoni hyn në mes për t’i ndarë

“Mos më shtyj o gjë e ulët”, provokime mes Eglës

Ledjona dhe Egla janë përplasur sërish me njëra tjetrën, me tone të ashpra dhe fjalë ofenduese.

Dyshja janë kapur edhe më herët, ndërsa ditën e sotme provokimi ishte i lartë nga të dyja palët, duke i thënë njëra tjetrës mos më prek.

Meritoni, i gjendur aty pranë, ka tentuar t’i ndajë por pa sukses. Teksa Ledjona ishte duke kërcyer, Egla i afrohet dhe i thotë kujdes sepse po e shtyn.

Egla: Kujdes se po të bie supi përdhe, obobo na emocionove

Egla: Je në hapësirën time. Nga pylli ke dalë?

Ledjona: Mos më prek me dorë. Nuk duhet të prekesh.

Egla: Shtyhu se je në hapësirën time, o gjë e ulët.

(Meritoni ndërhyn për t’i ndarë, ndërsa thotë ‘mos provoko’

Egla: Shihe si të janë bërë sytë, i ke sytë kaq…

Egla: Mos më hajde në hapësirë, na emocionove.. mos në prek Bleona, ça e ke emrin…

Egla: U pastrova o gënjeshtare, s’më del dezinfektuesi të pastroj ambientin pasi ikën ti

Ledjona: Çfarë mashtruese hipokrite je, gjysmën e pastërtisë sime të kesh këtu, o hipokrite

EMISIONET