Moderatori i njohur: Luizi e "ha" Butrintin për mëngjes, ai është zero me xhufkë

Moderatori i njohur: Luizi e "ha" Butrintin për mëngjes, ai

Ditën e djeshme Luizi deklaroi se vetëm hyrja e Butrintit në reality-show do t'i prishte lojën.

Megjithatë, sipas gazetarit dhe moderatorit Blendi Salaj në termat e lojës, Luizi e ha Butrintin për mëngjes. 

"Sa i përket lojës së Big Brother Luiz Ejlli e ha Butrintin për mëngjes. Para kafes e ha, e mbaron dhe nuk ka më Butrint. Në termat e lojës Butrinti është një 0 me xhufkë", tha Blendi

EMISIONET