Katër shenjat e zodiakut që konsiderohen si manipulues të vërtetë

Katër shenjat e zodiakut që konsiderohen si manipulues të

Ata gënjejnë dhe manipulojnë, madje konsiderohet psikopatë në marrëdhënie me të tjerët. Por cilat janë këto shenja?

Demi

Një nga njerëzit këmbëngulës të zodiakut, Demi kryen eksese të të gjitha llojeve, të cilat mund ta çojnë atë në zhvillimin e strategjive “makiaveliste”, të cilat kanë qëllimin e vetëm të kënaqin dëshirat imediate të dikujt, duke nxitur ndërtimin e pakënaqësive. Karakteristikat që mund ta përkeqësojnë këtë gjendje:

Për shkak të emocionalitetit të tyre të pakontrollueshëm, dramës, xhelozisë dhe ndryshimeve të humorit, Gaforret mund të shihen si psikopatë nga shumë njerëz. Karakteristikat që mund ta përkeqësojnë këtë gjendje:

-Kokëfortësia

-Posedueshmëria

-Jofleksibiliteti

-Prirja drejt lakmisë

Gaforrja

Për shkak të emocionalitetit të tyre të pakontrollueshëm, dramës, xhelozisë dhe ndryshimeve të humorit, Gaforret mund të shihen si psikopatë nga shumë njerëz. Karakteristikat që mund ta përkeqësojnë këtë gjendje:

-Varësia emocionale

-Pasiguria

-Posedueshmëria

-Mëria

Shigjetarët

Shigjetarët kanë një reputacion të mirë, por për shkak se janë të shqetësuar, manipulues dhe madje hipokritë, mund të marrin vendime të pamatura dhe të rebelohen lehtësisht kundër çdo autoriteti apo imponimi që nuk e kuptojnë, duke krijuar përshtypje të keqe te të tjerët, shkruan Psikologjia. Karakteristikat që mund ta përkeqësojnë këtë gjendje:

-Sinqeriteti

-Prirja për të ekzagjeruar

-Padurimi

-Neglizhenca

Akrepi

Ata njihen si të dhunshëm, posesiv dhe shumë të paparashikueshëm. Shpesh, kur janë të frikësuar ose të pafuqishëm, në vend që të tërhiqen, ata priren të sulmojnë me hakmarrje dhe mizori. Karakteristikat që mund ta përkeqësojnë këtë gjendje:

-Impulse hakmarrëse

-Sulme

-Posedueshmëria

-Autoritarizmi

EMISIONET