"Je pa shtyllë kurrizore"/ "Plas: sherri në "BBV", Gazi ofendon : O zari vogël o k…

"Je pa shtyllë kurrizore"/ "Plas: sherri në

Sot në shtëpinë e “BBV” Egla dhe Gazi janë përballur me një debat të ashpër të cilët arritën deri të ofendonin njëri-tjetrin.

Biseda mes tyre:

Gazi: Je pa shtyllë kurrizore, njeriu më zero këtu je ti. U fute në aktrim, ushtari?

Banorët i thonë ‘zari zari’

Gazi: O zari vogël… se kaq je, u fute në aktrim ti?

Egla: Përvishi mëngët hajde

Gazi: Ik mi zarush, ik mi

Egla: O smirush, si e ke syrin sot? Bëj shtrigën mo Gazo

Gazi: Ky syri të çoi për lesh ty, ta ka hequr trurin

Egla: Kujdes syrin, ma fërko ndonjë herë

EMISIONET