Horror në kinematografinë shqiptare, “Lugina e Djalit” ekskluzive në Why?Not

Të ftuar në Why?Not në RTV Ora, me moderatoren Roza Lati, kasti i filmit horror “Lugina e Djalit”, ku dhe kanë treguar se si lindi ideja e një filmi të tillë në vendin tonë.

Producenti i filmit Ergys Keta, tha se ideja e filmit ka qenë e tij e më pas regjisori ka bërë skenarin e regjinë.

Ergys Keta: Na kishte mbaruar komedia, donim të bënim diçka speciale. Vendosa unë i pari e më pas ekipi. Ideja ishte e imja, Më pas regjinë e skenarin e ka bërë Edi mbrapa.

Regjisori Edi Gjilpëra: Ideja ka qenë e Ergysit, e më pa pas u ulëm e biseduam.

EMISIONET