Gjysmë të zhveshur, Monika Lubonja dhe Gent Hazizi nxjerrin videon nga dhoma e hotelit: Më kishte marrë malli për ty

Gjysmë të zhveshur, Monika Lubonja dhe Gent Hazizi nxjerrin videon nga

Një video e Monika Lubonjës nga shtrati ka trazuar rrjetin. Dhe për këtë, shkak nuk u bë thjesht postimi i aktores, por Gent Hazizi gjysmë i zhveshur nga një dhomë hoteli. Por, qetësohuni.

Aktorët janë bashkë në xhirmet e një filmi.

Pjesë nga biseda:

Genti: Më kishte marrë malli për ty!

Monika: Hiqi duart hiqi. Gent Hazizi dëgjo nuk je me Olta Gixharin këtu. Unë jam Monika

Genti: Hë mo se e kemi skenë filmi tani.

Monika: Hë pra, unë jam Monika.

Genti: Ke qenë edhe ti te Big-u po hë.

Monika: Kam qenë te Big-u, po Bigu jonë ishte 1-sh.

Genti: Do ta bëjmë skenën?

Monika: Hiqi duart (qesh)

Gjysmë të zhveshur, Monika Lubonja dhe Gent Hazizi nxjerrin videon nga

EMISIONET