Ginny Weasley e “Harry Potter” bëhet nënë për herë të parë

Ginny Weasley e “Harry Potter” bëhet nënë për

Bonnie Wright, e cila u bë e famshme botërore si Ginny Weasley nga ” Harry Potter “, u bë nënë për herë të parë.

Aktorja dhe bashkëshorti i saj, Andrew Lococo, mirëpritën fëmijën e tyre të parë, një djalë, më 19 shtator.

Aktorja e Harry Potter – e cila luajti Ginny Weasley në të tetë filmat e serisë – zbuloi lajmin e lumtur të mërkurën me një postim në Instagram në të cilin djali i tyre, Elio Ocean Wright Lococo, ka veshur një kapelë me vija të bardhë dhe të verdhë të errët dhe një jumpsuit, i mbështjellë me një batanije.

Përshëndetni Elio Ocean Wright Lococo i cili ka lindur në shtëpi të martën më 19 shtator. Të gjithë jemi të shëndetshëm dhe të lumtur.

Andrew dhe unë jemi kaq të dashuruar me diellin tonë! I jemi shumë mirënjohës ekipit të lindjes që na mbajti duart dhe e bëri udhëtimin kaq të gëzueshëm”, ka shkruar ajo ndër të tjera, ndërsa nuk ka munguar të falënderojë mjekët dhe mamitë që ndihmuan në lindje.

“Më në fund, faleminderit Andrew mbështetja ime gjatë lindjes, pasi unë u ngjita pas teje aq fort dhe ti nuk u tërhoqe kurrë. Elio ka babin më të butë dhe më të dashur në botë ”, ka thënë ajo në fund të postimit.

EMISIONET