FOTO - Tendencë/ Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

FOTO - Tendencë/ Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen

Nga gocat dhe rrjetet sociale që na frymëzojnë dhe shtyjnë të ndjekim trendet vjen një tjetër detaj cool dhe frymëzues për thonjtë. Shkëlqimi i sirenave dhe perlave, pritet të jetë shumë i përdorur në muajt e ardhshëm.

Thonjtë me motive guackash deti janë provuar nga Kylie Jenner, Megan Fox dhe Saweetie, ndër të tjerë emra, por edhe profesionistet e thonjve i aprovojnë.

EMISIONET