Eurovizion 2023/ Shqipëria kalon në finale

Eurovizion 2023/ Shqipëria kalon në finale

Yjet shqiptarë, Albina dhe Familja Kelmendi kalojnë në finalen e Eurovision 2023. Kënga “Duje” ishte e para që u kualifikua, duke shkarkuar kështu emocionet dhe pritur finalistët e tjerë.

Përfaqësuesit e Shqipërisë u ngjitën në skenën e madhe të Eurovision Song Contest 2023, me “Duje”, kënga përfaqësuese e këtij viti.

Pas 16 këngëve nga gjysmëfinalja e dytë u hap votimi që e çoi Shqipërinë në finale.

EMISIONET