Ekspertët: Pirja e kanabisit para seksit mund të çojë në orgazma të mahnitshme

Ekspertët: Pirja e kanabisit para seksit mund të çojë

Sipas studimeve, gati 50% e femrave nuk përjetojnë orgazëm gjatë seksit – dhe arsyeja më e zakonshme është stresi.

Edhe pse jeta mund të jetë mjaft dërrmuese ndonjëherë, ka mënyra për të reduktuar nivelet e ankthit.

Disa hulumtime kanë treguar se kanabisi mund të shërbejë si një ilaç natyral për të rritur dëshirën seksuale dhe për të reduktuar stresin.

Me afrimin e Ditës Kombëtare të Seksit në 9 Qershor, eksperti i barërave të këqija Jonathon Bohun zbuloi të diskutuara marihuanën dhe seksin.

Jonathon është themeluesi dhe CEO i WEEDAR, një platformë besnikërie dhe shpërndarjeje për markat e kanabisit.

“Kanabisi ndikon në perceptimin tonë shqisor – muzika tingëllon më mirë, ushqimi ka shije më të mirë dhe seksi ndihet më mirë. Studimet tregojnë se 70% e njerëzve përjetojnë dëshirë të rritur seksuale dhe orgazma të intensifikuara kur përfshihet kanabisi. Jo vetëm që rrit kënaqësinë, por nxit shqisat, me shumë që raportojnë një ndjenjë më të madhe shijeje dhe prekjeje."

Edhe produktet CBD mund të rrisin kënaqësinë, të lehtësojnë stresin dhe ankthin, si dhe të krijojnë disponimin për seks.

Zonat tona intime kanë receptorë të shumtë kanabinoid dhe CBD stimulon rritjen e qarkullimit të gjakut në këto inde.

EMISIONET