Drew Barrymore na zbulon me arsyen se pse nuk ka bërë botoks

Drew Barrymore na zbulon me arsyen se pse nuk ka bërë botoks

Drew Barrymore tregoi pse ajo kurrë nuk ka provuar dhe nuk do të provojë të kryejë operacione plastike.

Ajo tha që kishte frikë se mund të bëhej e varur nga ato.

“Unë nuk kam bërë asgjë dhe do vazhdoj kështu për aq kohë sa të jetë e mundur. Unë nuk i gjykoj ata që bëjnë ndërhyrje, vetëm se nuk e gjej veten në këto gjëra. Unë kam një personalitet shumë të varur, domethënë varem shpesh nga gjërat, kështu që kisha frikë se më ndodhte edhe në këtë rast.

Në fund shtoi se mezi pret të shikojë sesi do të plaket natyrshëm.

“Mezi pres të shoh se si dukem si një çantë lëkure në të ardhmen!”, tha aktorja.

EMISIONET