Dikur spiker lajmesh dhe avokat në Serbi, Daniel Pinter tregon se çfarë e shtyu të bëhet pro*titutë në Belgjikë

Dikur spiker lajmesh dhe avokat në Serbi, Daniel Pinter tregon se

Nga viti 1997 deri në vitin 2010 ka punuar si spiker, moderator dhe gazetar në redaksitë e Radiotelevizionit Kombëtar të Serbisë (RTS) dhe stacionet televizive private si: TV Panonija, TV Melos dhe TV Kanal apo 9 në Novi Sad.

Bëhet fjalë për Daniel Pinter, i cili nga një karrierë e suksesshme në media, tashmë ka përfunduar duke ushtruar prostitucion dhe shitur trupin për para, në shtëpitë publike në Belgjikë.

“Kam punuar katër vite si avokat, kam shkuar rregullisht në gjykatë, por nuk më ka ecur. Kam qenë edhe prezantues në RTV Vojvodina, por në fund kam filluar të bëj “masazhe””. Tani gjatë ditës punoj në një kompani private dhe në mbrëmje vendos paruke, marr pupla dhe kënaq klientët. Unë e quaj profesionin tim masazhator, megjithëse është thjesht prostitucion”, tha Danieli, tashmë i njohur me emrin Xheni në një rrëfim për jetën e tij të dyfishtë në median serbe “24 sata”.

Teksa zbulon se cilët janë klientët e tij më të zakonshëm, Danieli thotë po ashtu se ata e trajtojnë si femër

“Unë isha i papërvojë dhe pritej të më kontaktonin njerëz të moshuar. Mu afruan djem rreth 20 vjeç. Ata janë të pashëm dhe simpatikë. Atyre u pëlqejnë femrat bujare dhe fakti që kam penis e bën marrëdhënien tonë edhe më të nxehtë. Janë shumë të kujdesshëm. Ata më respektojnë. Më shikojnë si grua, më pyesin nëse mund ta bëjnë këtë apo atë gjë dhe më kërkojnë falje”, thotë Danieli duke shprehur hapur lumturinë që ka për profesionin e ri.

Danieli ka rrëfyer më tej se prej shumë kohësh jeton dhe punon në Belgjikë.

“Unë punoj në Bruksel, dhe jetoj në qytetin e Antëerpen në një apartament social, ku sigurisht paguaj qiranë. Meqë ra fjala, qyteti ku unë jetoj është porti i dytë më i madh në Evropë dhe qyteti më i pasur në Belgjikë. Ndodhet në veriperëndim të vendit në rajonin e Flanders. Edhe pse është një nga qytetet më të vogla për nga madhësia, ai nuk është vetëm një qendër ekonomike, por edhe një qendër mode, kulturore dhe turistike si në Belgjikë ashtu edhe në Evropë. Meqë ra fjala, e kam marrë këtë punë kryesisht sepse puna ime e mëparshme si aktivist në Serbi njihet dhe vlerësohet më tepër këtu”, shprehet ai.

EMISIONET