Detektivja rrëfen hetimet, Shkënda Lili: Sa herë kanë dyshuar për tradhti nga partnerët, klientët kanë pasur të drejtë

Detektivja rrëfen hetimet, Shkënda Lili: Sa herë kanë

Tradhtia vijon të mbetet një fenomen që shkatërron thuajse çdo lidhje apo familje.

Por për të kuptuar më shumë se çfarë ndodh me çiftet shqiptare, në studion e lajmeve në “Ora News” ishte e ftuar dedektivja private Shkënda Lili e cila ndau eksperiencat nga klientët e saj.

“Sa herë kanë dyshuar për tradhti nga partnerët e tyre, klientët kanë pasur të drejtë dhe dalin të vërteta”, u shpreh ajo.

Më tek ajo theksoi se përveç tradhëtisë, ka një sërë faktorësh që i çojnë në ndarje çiftet, kryesisht të reja.

Ato janë shkaqe ekonomike, por edhe që kanë karakter të dhunës.

INTERVISTA E PLOTE

lili saraçi shkënda lili

EMISIONET