Bëri më shumë bujë me reklamën e Lori Caffe apo në Big Brother? Ja si përgjigjet Rikja

Bëri më shumë bujë me reklamën e Lori Caffe apo në

Top Albania Radio vjen live në Tapetin e Kuq në natën finale të “BBV”. Me intervista, foto dhe çdo detaj tjetër që të sigurohemi që të mos humbisni asgjë. Me Albana Ruçi që do të raportojë çdo ndodhi gjatë këtij eventi dhe në transmetim live në valët e Top Albania Radios me Elona Duron dhe Eni Shehun, kjo natë nuk duhet humbur.

Bëri më shumë bujë me reklamën e Lori Caffe apo në Big Brother? Ja si përgjigjet Rike Roçi…

"Unë mendoj që kam bërë bujë me të dyja. Si me lojën në Big Brother, si me reklamën me Lori Caffe. Që ka qenë për mua shumë e bukur. Një diçka ndryshe nga reklamat e tjera."

EMISIONET