Bardhi hap zarfin e zi, “Vëllai i Madh” çon në nominim 4 banorë

Bardhi hap zarfin e zi, “Vëllai i Madh” çon në

Një zarf i zi mbërriti ditën e sotme në shtëpi. Gjatë “prime”-t u treguan disa nga thyerjet e rregullave si ofendimet, prekjety fizike dhe keqpërdorimi i emrit të “Vëllait të Madh”.

Bardhi lexoi zarfin e zi, në të cilin thuhej se Juli, Egla, Sara dhe Gazi do të shkoljnë në nominim me njërin prej tyre që do të lërë shtëpinë mbrëmjen e së martës.

EMISIONET