“Ankohet” gruaja: Kam fjetur me mbi 50 persona, askush nuk më ka çuar në orgazëm, por vetë e bëj për 5 sekonda

“Ankohet” gruaja: Kam fjetur me mbi 50 persona, askush nuk më

Shumë gra luftojnë për orgazëm gjatë seksit penetrues. Megjithatë, një zonjë rrëfeu se nuk ka pasur fare orgazëm gjatë një seance seksi.

Pavarësisht se flinte me burra dhe gra, ajo hyri në internet për të treguar se askush nuk e ka arritur kurrë orgazmën e saj.

Kjo përkundër faktit se ajo pretendon se mund ta arrijë orgazmën "në pesë sekonda" gjatë vetëkënaqësisë.

Gruaja shkoi në llogarinë e njohur në Twitter @Fesshole për të bërë zbulimin. Llogaria sheh njerëzit që ndajnë sekretet e tyre më të thella dhe më të errëta në mënyrë anonime.

Duke shkruar në faqe, ajo tha: “Askush nuk më ka bërë ndonjëherë të orgazmës. Unë jam një grua që kam qenë me pjesën time të drejtë të burrave dhe grave dhe asnjë i vetëm nuk ia ka dalë. Unë thjesht nuk mund të përjetoj orgazëm gjatë seksit, por mund ta bëj vetë në 5 sekonda. Nuk mund të them nëse ata 50 njerëz të çuditshëm janë të pavlerë në seks apo unë jam thjesht i shkëlqyeshëm në kënaqësinë e vetvetes."

Tweet-i që atëherë është bërë viral - duke grumbulluar më shumë se 787,000 shikime.

Një person i tha gruas të mbahej për personin e duhur, duke shkruar: "Vajzë, të premtoj një ditë që do ta gjesh "të duhurin". Megjithatë, shumë të tjerë i thanë zonjës se duhej të punonte në aftësitë e saj të komunikimit.

EMISIONET