Agravon debati mes Ilnisës dhe Ledionës, ndërhyn Arbri me ironi: E dimë që ngrihet në këmbë gjithë Ballkani për ty, por më lër ta mbaroj...

Agravon debati mes Ilnisës dhe Ledionës, ndërhyn Arbri me ironi:

Lediona: Janë të gjitha femrat që janë ogenduar nga Ilnisa Agolli

Ilnisa: Mos i përmend femrat, s’dua ta lë të flasë.

Lediona: Kur ishim tek loja ke shtyrë ujin, as ushqim sme solle, kur ia cove të tjerëve.

Ilnisa: Mënyra se si ke komunikuar.

Lediona: Unë nuk merem më me ty.

Arbër Hajdari: Këta meren me debate budallalliqe. Fjalët që ti përdor janë të tepërta. E dimë që ngrihet gjithë Ballkani në këmbë për ty, por më lër ta mbaroj edhe do ngrihem edhe unë në këmbë për ty. 

EMISIONET