VIDEO/ Shikoni transformimin e veçantë i katedrales së Shën Shtjefnit në Shkodër

Katedralja e Shën Shtjefnit në Shkodër mbrëmjen e djeshme (4 Maj) mori një pamje të veçantë.

Siç shihet në video, në muret e Kishës janë shfaqur pamje të ndryshme. Ka qenë artisti Lekë Gjeloshi, i cili vendosi videmapping në Kishë, duke shfaqur figura të ndryshme, të cilat shoqëroheshin dhe me muzikë të artistëve  shqiptar e të huaj.

Kjo u realizua në kuadër të përmbylljes së edicionit të pestë  të festivalit “Ekrani i Artit”

EMISIONET