Eksperti i IT-së “zbërthen” rreziqet nga Inteligjenca Artificiale: Brenda 20 viteve mund ta anashkalojë njeriun

Çfarë fitojmë dhe çfarë humbasim nga përdorimi i gjerë i teknologjisë?

Cilat janë rreziqet që na vijnë nga Inteligjenca Artificiale?

Janë këto disa nga pyetjet që ngrihen së fundmi nga e gjithë shqoëria në botë, dhe për të diskutuar mbi të mirat dhe të këqiat që na vijnë nga bota e shkencës, i ftuar këtë të premte në studion e lajmeve në “Ora News” ishte eksperti i IT-së Erion Demiri.

Demiri teksa “zbërtheu” rreziqet që vijnë nga Inteligjenca Artificiale, bëri dhe një paralajmërim disi të frikshëm për atë çfarë na pret në të ardhmen.

“Brenda 20 vitesh, inteligjenca artificiale mund ta anashkalojë njeriun në të gjitha gjërat që ai bën sot”, u shpreh eksperti i “IT”-së, Erion Demiri.

NDIQNI INTERVISTEN E PLOTE: 

lili saraçi erion demiri inteligjenca artificiale

EMISIONET