Arredimet e vjeshtës, ngjyrat, shijet ... sugjerimet e arkitektes. Anila Hetoja: Shqiptarët e duan të bukurën

Ardhja e vjeshtës na frymëzon shpeshherë që të ndryshojmë  arredimin e shtëpisë duke i përshtatur edhe ngjyrave të natyrës.

Anila Hetoja, interior designer në një intervistë në studion e lajmeve në “Ora News” dha disa ide fantastike dhe të thjeshta për të realizuar një arredim të bukur dhe madje profesionist për shtëpinë tuaj.

“Mjafton që të keni dëshirën dhe pasionin për të krijuar një ambient të bukur e të ngrohtë pasi detajet mund të gjenden edhe pa shpenzuar para.

Shqiptarët e duan të bukurën. Një dizenjim i bukur tërheq edhe më shumë klientë në lokale”, tha ndër të tjera ajo.

lili saraçi anila hetoja

EMISIONET