A e dini pse norvegjezët i vendoѕin mollët јаѕhtë oborrit? Pëgjigja është mbreslënëse

A e dini pse norvegjezët i vendoѕin mollët јаѕhtë oborrit?

Cilesia e jetës ndryshon nga njeri vend në tjetrin dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë lart

Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të ushqehen me to.

Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale. 

EMISIONET