PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

Sot, më 23 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.4 lekë.

Euro blihet me 100.6 lekë dhe shitet 101.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.3 lekë, ndërsa në shitje me 104.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 116.1 lekë dhe shitet me 117.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.6 lekë, ndërsa në shitje me 70 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

EMISIONET