PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

Sot, më 29 mars 2024, dollari amerikan blihet me 95 lekë dhe shitet me 96.9 lekë.

Euro blihet me 102.7 lekë dhe shitet 103.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.7 lekë, ndërsa në shitje me 106 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.7 lekë dhe shitet me 120.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.7 lekë, ndërsa në shitje me 71 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

EMISIONET