Nisin ditët e kopshtarisë në Megatek, deri në -57% ulje

Nisin ditët e kopshtarisë në Megatek, deri në -57% ulje

Siç lulet sjellin gjallëri dhe ngjyra në pranverë, ashtu edhe Megatek sjell mundësi të reja dhe ofertat më të mira për kopshtin në këtë sezon të kopshtarisë.

Për më shumë se dy muaj, nga data 18 mars deri në 28 maj, në Megatek nisin ditët e kopshtarisë, ku do ju shoqërojnë një shumëllojshmëri produktesh.

Çdo klient që do drejtohet pranë hipermarketit Megatek do ketë mundësinë të gjejë një gamë të gjerë produktesh, si lule dhe bimë, fara lulesh apo perimesh, vazo të ndryshme, vegla kopshti elektrike apo mekanike, gardhe dhe aksesorë për kopshtin tuaj, koleksionin më të ri të arredimit të jashtëm, e shumë e shumë të tjera. Pasi të keni përzgjedhur lulen dhe vazon tuaj të preferuar, Megatek ju mundëson mbjelljen dhe dekorimin falas!

Për të gjithë të apasionuarit pas kopshtarisë, nuk ka rëndësi nëse jeni fillestar apo profesionist, Megatek ju ofron gjithçka ju nevojitet. Mund të gjeni një koleksion dhe gamë të tërë veglash të domosdoshme si: gërshërë krasitje, prerëse ligustrash, pompa spërkatje, korrëse apo prerëse bari.

Nëse po kërkoni t’i jepni ngjyra kopshtit tuaj këtë pranverë, tashmë e dini ku mund ta gjeni: vetëm në Megatek, me çmimet më konkurruese në treg!

EMISIONET