Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 103.6 lekë dhe do të shitet me 104.6 lekë.

Monedha evropiane euro do te blihet me 111.8 lekë dhe do të shitet me 112.8 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 114.1 lekë dhe do të shitet me 115.1 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 128.2 lekë dhe do shitet me 129.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

EMISIONET