Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

Sot, më 3 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.8 lekë.

Euro blihet me 102.1 lekë dhe shitet 102.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.2 lekë, ndërsa në shitje me 105.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 119 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.6 lekë, ndërsa në shitje me 70.7 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

EMISIONET