Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

Sot, më 07 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 96.4 lekë dhe shitet me 97.3 lekë.

Euro blihet me 103.8 lekë dhe shitet 104.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.1 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Paundi britanik blihet me 121.2 lekë dhe shitet me 122 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.2 lekë, ndërsa në shitje me 72.2 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

EMISIONET