Euro drejt barazimit me lekun, ja kursi i këmbimit valutor për sot

Euro drejt barazimit me lekun, ja kursi i këmbimit valutor për sot

Sot, më 25 prill 2023, dollari amerikan blihet me 100.6 lekë dhe shitet me 101.8 lekë.

Euro blihet me 111 lekë dhe shitet 111.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 124.6 lekë dhe shitet me 126.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.6 lekë, ndërsa në shitje me 113.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.7 lekë dhe në shitje me 76.5 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

Euro drejt barazimit me lekun, ja kursi i këmbimit valutor për sot

EMISIONET