Zelensky: Po përgatitemi për çdo aktivitet të mëtejshëm kundër armikut

Zelensky: Po përgatitemi për çdo aktivitet të

Ukraina po përgatitet për aktivitete të mëtejshme në front dhe e kupton qartë se çfarë detyrash vendos Putin për ushtrinë e tij dhe për çfarë qëllimi, tha presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky në fjalimin e tij.

“Sot mora raporte edhe nga Komandanti i Përgjithshëm, nga shefi i Shtabit të Përgjithshëm dhe nga Ministri i Mbrojtjes së shtetit tonë për gjendjen aktuale në front, për veprimet tona. Po i kushtohet vëmendje të gjitha drejtimeve, veçanërisht drejtimet Pokrovsk dhe Kurakhove në rajonin e Donetsk, si dhe Kupiansk dhe drejtime të tjera në rajonin e Kharkiv”, tha Zelensky.

Ai falënderoi repartet që po bëjnë gjithçka për të stabilizuar situatën në front.

“Ne po përgatitemi gjithashtu për çdo aktivitet të mëtejshëm kundër armikut. Ne e kuptojmë qartë se çfarë detyrash vendos Putin për ushtrinë e tij dhe për çfarë qëllimi. Ne do t’i përgjigjemi atij – me siguri,” tha Zelensky.

EMISIONET