Vrau foshnjën e saj pasi i hodhi qetësues në shishen e ujit, 19-vjeçarja vihet në pranga

Vrau foshnjën e saj pasi i hodhi qetësues në shishen e ujit,

Një nënë adoleshente që helmoi djalin e saj të vogël duke e spërkatur shishen e tij me paracetamol është burgosur.

Ellie Jacobs, 19, pranoi vrasjen e Archie Jacobs në Biddlesden pranë Buckingham më 3 qershor 2020, vetëm disa javë pas vdekjes së nënës së saj në një aksident automobilistik.

Gjykata e Luton Crown iu tha se në shishen e të riut iu shtuan tableta paracetamol të grimcuara kur ai ishte vetëm 38 ditësh dhe ai u zbulua se kishte fraktura në këmbë dhe gishtërinj.

Jacobs, tani nga Rushden në Northamptonshire, kishte mohuar akuzat për vrasje dhe mizori ndaj fëmijëve, por më vonë pranoi vrasjen nga pakujdesia dhe mizorinë e fëmijëve. Ajo më parë kishte pranuar vetëm se kishte shtuar një majë paracetamol.

Ajo u burgos të mërkurën për pesë vjet.

EMISIONET