Vodhën 25 ton ndihma ushqimore të tërmetit, tre në pranga

Vodhën 25 ton ndihma ushqimore të tërmetit, tre në pranga

Tre të dyshuar janë arrestuar për vjedhjen dhe shitjen e 15 ton vaj luledielli, 5 ton oriz dhe 5 ton thjerrëza të mbledhura për t'u dërguar në zonat e tërmetit në Mersin të Turqisë.

U konstatua se materialet ushqimore me vlerë tregu 1 milion lira u transferuan në 4 magazina të ndryshme në Mardin dhe Batman me 5 kamionë të ndryshëm.

Në përputhje me ankesën e denoncuesit të quajtur H.B, ekipet e Drejtorisë së Mashtrimit në Degën e Sigurisë Publike u vunë në lëvizje.

Hapën kamerat e sigurisë dhe gjetën ku ishin shkarkuar kamionët.

Më pas bënë sekuestrimin e mallrave. Tre të arrestuarit do të dalin para gjykatës.

EMISIONET