Ukrainasit refuzojnë të luftojnë/ Ushtria në mungesë të vullnetarëve

Ukrainasit refuzojnë të luftojnë/ Ushtria në mungesë

Burime të BBC bëjnë me dije se që pas pushtimit të Rusisë, numri i vullnetarëve që duan të luftojnë për Ukrainën sa vjen e ulet.

Shumica e atyre që donin të luftonin ose kanë ndërruar jetë, ose janë plagosur, ndërkohë të tjerë presin të lirohen nga rekrutët e rinj. Duket sikur entuziazmi dhe energjia e javëve të para në Ukrainë është zbehur.

EMISIONET