Planifikuan të kryenin sulm istalik në Gjermani, arrestohen dy të mitur

Planifikuan të kryenin sulm istalik në Gjermani, arrestohen dy të

Policia dyshohet se intervenoi, pasi djemtë kishin caktuar një kohë dhe vend për sulmet.

“Dukej shumë konkrete”, ka thënë ministri i Brendshëm i North Rhine-Westphalia, Herbert Reul. “Ne kemi marrë informata nga jashtë për planet e mundshme për sulm”.

Prokurorët në dy shtetet doi të nisin tash hetimet. Reul ka thënë se është shënjestruar një treg specifik i Krishtlindjes.

EMISIONET