Pitoni sulmon 5 vjeçarin dhe e hedh në pishinë duke e shtrënguar, shpëtohet nga babai dhe gjyshi

Pitoni sulmon 5 vjeçarin dhe e hedh në pishinë duke e

Një djalë pesëvjeçar australian ka mbijetuar duke u kafshuar, shtrënguar dhe tërhequr zvarrë në një pishinë nga një piton rreth tre herë më i madh se ai.

Beau Blake po shijonte notin në shtëpi kur zvarraniku 3 metra i gjatë goditi, i tha babai i tij një radioje lokale.

Djali i shtrënguar nga gjarpri u nxorr nga pishina nga gjyshi i tij dhe u lirua nga kafsha nga babai i tij Ben.

Por Beau është në gjendje të mirë shpirtërore dhe shpëtoi vetëm me lëndime të lehta.

“Një herë ne pastruam gjakun dhe i thamë se ai nuk do të vdiste sepse nuk ishte një gjarpër helmues... ai ishte shumë mirë në të vërtetë”, tha babai i tij i djalit.

"Djali po ecte rreth skajit të pishinës... dhe besoj se pitoni ishte ulur atje duke pritur që të vinte një viktimë... dhe Beau ishte ajo.

"Pashë një hije të madhe të zezë që doli nga shkurret dhe para se të goditeste në fund, ajo ishte mbështjellë plotësisht rreth këmbës së tij," tha ai.

Pa asnjë masë për tu mbrojtur, gjyshi 76-vjeçar i Beau, u hodh në pishinë dhe ia kaloi djalin dhe gjarpërin Benit.

"Unë nuk jam një djalë i vogël... kështu që e lirova brenda 15-20 sekondave," tha Ben.

Ben më pas u mbajt pas pitonit për rreth 10 minuta ndërsa ai u përpoq me dëshpërim të qetësonte fëmijët dhe babanë e tij, përpara se ta lëshonte gjarprin përsëri në kopësht.

“Ai u kthye në vendin e krimit, gjëja e keqe,” tha ai, citon BBC.

EMISIONET