Panik në Kapitol, një automjet i dyshimtë alarmon policinë në Washington

Panik në Kapitol, një automjet i dyshimtë alarmon policinë

Departamenti i Policisë së Kapitolit në Uashington është duke evakuuar zonën ndërsa oficerët po hetojnë një automjet të dyshimtë.

Një qen policie kontrolloi automjetin dhe policia urdhëroi menjëherë evakuimin.

Policia e Kapitolit është përgjegjëse për sigurinë brenda dhe përreth kompleksit të Kapitolit, ku ndodhen dy dhomat e Kongresit.

EMISIONET