PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë. Hunter Biden "i hap punë" të atit president

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

Pothuajse 9,000 foto nga laptopi i Hunter Biden janë publikuar në internet nga organizata jofitimprurëse e krahut të djathtë Marco Polo.

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

8,864 fotografitë e postuara në bidenlaptopmedia.com përfshijnë qindra imazhe të Djalit të Parë duke marrë drogë dhe duke bërë seks me prostitutat, si dhe foto familjare dhe foto të përditshme.

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

Fotot përfshijnë 7,032 kryesisht nga aplikacioni i Hunter’s MacBook Pro iPhoto, 1,832 nga një kopje rezervë e iPhone XS të tij, 428 ‘foto të drejtpërdrejta’ (video të shkurtra të marra në një iPhone), 674 imazhe të dërguara në mesazhe me tekst, 579 pamje nga ekrani, 40 të dërguara përmes WhatsApp, dhe 111 të tjerë.

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

Imazhet datojnë midis viteve 2008 dhe 2019. Disa kanë koordinata gjeografike të bashkangjitura, duke treguar Hunter bëri foto në Hawaii , Cabo San Lucas, Kosovë, Republikën Domenikane, Kinën perëndimore , Londër, Paris, Romë, Beograd dhe në të gjithë SHBA-në.

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

Të gjitha fotot e para nga DailyMail.com përputhen me fotot nga një kopje e laptopit të Hunter Biden të marrë nga DailyMail.com dhe të vërtetuara nga ekspertët e mjekësisë ligjore kibernetike në fillim të vitit 2021.

PAMJE skandaloze/ Publikohen 9 mijë foto nga Shtëpia e Bardhë.

EMISIONET