Një person i vë flakën vetes përpara ambasadës izraelite në Uashington, dërgohet në spital me djegie të rënda

Një person i vë flakën vetes përpara ambasadës

Një person në SHBA i ka vënë flakën vetes përpara ambasadës izraelite në Uashington DC, raporton Sky News.

Zjarrfikësit kanë mbërritur në orën 13:00 dhe kanë shuar zjarrin, thanë autoritetet.

Ai u transportua në spitalin rajonal me lëndime të rënda dhe të rrezikshme për jetën.

EMISIONET