Ndryshimet klimatike/ Meksika “pushtohet” nga karkalecat

Ndryshimet klimatike/ Meksika “pushtohet” nga karkalecat

Terror është shkaktuar në Meksikë nga pushtimi i karkalecave. Imazhet e kapura në zona të tilla si Merida dhe Sinace tronditën shumë njerëz dhe u bënë virale.

Fotot e tufave të karkalecave vërshuan në rrjetet sociale, me një përdorues X duke komentuar: “Nuk do ta hap më gojën“.

Sipas raporteve të OKB-së, në një masë të madhe, ky fenomen shkaktohet nga ndryshimet klimatike, e cila krijon mungesën e ushqimit për këto insekte. 

EMISIONET