"Çmendet" shqiptari në francë, plagos me thikë 2 roje sigurie në një bar-club, arrestohet

"Çmendet" shqiptari në francë, plagos me thikë 2

Dy roje sigurie në një bar-club në qendër të qytetit të Clermont-Ferrand në Francë, kanë mbetur të plagosur me thikë.

Mediat e huaja shkruajnë se i dyshuari, një 31-vjeçar shqiptar, pas disa orësh është arrestuar nga policia dhe është dërguar në paraburgim. Në përfundim të seancave, shqiptari u referua në Prokurorinë Publike.

31-vjeçar me procesverbal të pastër, i mbrojtur nga avokati Naima Hizzir, kërkoi kohë për të përgatitur mbrojtjen e tij. Ai do të gjykohet më 19 qershor teksa u vendos të mbahej në paraburgim.

EMISIONET