Makina çan murin dhe përfundon... në rajonin e policisë (Video)

Makina çan murin dhe përfundon... në rajonin e policisë

Një shofer po përballet me akuza të shumta, duke përfshirë terrorizmin pasi e futi makinën e tij përmes një muri në një stacion policie në shtetin amerikan të Nju Xhersit.

Oficerët thonë se ai hyri në dhomën e tyre të stafit, ndërsa kishte vendosur këngën Welcome to the Jungle në makinën e tij.

Ai akuzohet gjithashtu se ka përplasur me dashje garazhin e një rezidence private më herët të njëjtën ditë.

Duke shpallur akuzat, policia publikoi pamjet e ngjarjes, e cila ndodhi më 20 shtator.

EMISIONET