'Kukulla e mallkuar' e tmerrshme e zbuluar në kutinë e zezë në bodrum

'Kukulla e mallkuar' e tmerrshme e zbuluar në kutinë e

Një grua u frikësua tej mase pasi hasi një "kukull të mallkuar" kur po negocionte në shitjen e një prone. Ajo shpjegoi se si teksa po zbriste në bodrum për të parë nëse kishte ndonjë thesar të fshehur atje poshtë  pas asaj që pa u kthye me vrap.

Hasi në një kuti të gjatë të zezë të lidhur me fije.  Ajo vendosi ta hapte atë dhe në vend të thesarit gjeti një “kukull të mallkuar”.

Gjithashtu ajo zbuloi se dhoma ishte e mbushur me kavanoza plot me lëngje, por që ajo refuzoi ti shikonte se çfarë lënde kishin.

Pasi ajo e ndau historinë e saj në rrjetet sociale shumica i kërkuan gruas që të largohej nga shtëpia dhe të mos kthehej më.

EMISIONET