Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai: Policia futi hundët, jetojmë si duam ne

Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai:

Një baba i gjashtë fëmijëve i akuzuar për mbajtjen e fëmijëve të tij të vegjël në një bodrum, ka kritikuar autoritetet se 'funë hundët brenda' pasi ftoi MailOnline në shtëpinë e tij për të provuar pafajësinë e tij.

Tom Landon, 54 vjeç, u mbajt nga policia pasi përdori sprej piper ndaj punonjësve socialë, të cilët ishin thirrur për të hetuar pasi fqinjët raportuan se fëmijët qanin.

Zyrtarët gjetën tre djem dhe tre vajza të moshës nga shtatë muaj deri në shtatë vjeç në bodrumin e shtëpisë, e cila ishte blerë së fundmi nga Landon në fshatin piktoresk austriak të Obritz, afër kufirit çek dhe 60 milje në veri të Vjenës.

Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai:

Por pasi kaloi 24 orë në paraburgim policor, ai i tha MailOnline se ishte mbajtur thjesht sepse stili i tij i jetesës "jashtë rrjetit" kishte mërzitur nënkryetarin lokal Erich Greil i cili po kandidonte për rizgjedhje.

Ai hodhi poshtë raportet në mediat lokale se familja e tij ishte britanike dhe këmbëngulte se gruaja e tij ishte gjermane dhe fëmijët austriakë.

Landon - i cili ka shkruar më shumë se 30 libra kritikë ndaj qeverisë së vendit të tij - tha: "Kjo ka qenë shumë traumatike për gruan dhe fëmijët e mi dhe është për shkak se njerëz si nënkryetari i bashkisë kanë futur hundët atje ku nuk kanë nevojë. të jetë.

Familja ime është e tmerruar, nuk do të kthehen në shtëpinë ku kemi jetuar për gati një vit, sepse kanë frikë se mund të kthehet policia. A e dini se ne kishim polici këtu me armë për të hyrë në pronën time?

Dhe gjithçka sepse nënkryetari i bashkisë nuk i pëlqen stili ynë i zgjedhur i jetesës dhe do që ne të largohemi. Vërtet mendon se do të isha i lirë nëse do të kisha mbajtur fëmijët e mi të vegjël në një bodrum?'

Zoti Landon, i cili jetonte në Londër përpara se të kthehej në vendlindjen e tij në Austri, ftoi MailOnline brenda gjashtë pronave që ai ka blerë dhe të cilat ai synonte t'i rinovonte dhe t'i jepte nga një secilit fëmijë kur ata të rriteshin.

Policia ka shënuar pjesën e jashtme të secilit me bojë të kuqe, në mënyrë që të mund të identifikohen lehtësisht për çdo hetim të ardhshëm mbi mizorinë e fëmijëve, por çështja pritet të pushojë nga prokurorët vendas.

Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai:

Ai i tha MailOnline: “E pranoj se përdora sprej piper, por mezi preku njerëzit që erdhën këtu, dhe unë thjesht po mbroja veten sepse këta njerëz nuk arritën të identifikoheshin.

“Pashë dy burra jashtë duke parë pronën time dhe ata më bërtisnin që të dilja jashtë – njëri tha “Ne kemi arsye të besojmë se ju keni fëmijë këtu dhe ata janë të pasigurt dhe nuk shkojnë në shkollë” tha ai.

“Unë thashë se ata ishin fëmijët e mi, ata ishin krejtësisht të sigurt dhe ne po i mësonim në shtëpi dhe nuk ishte punë e tyre se si ne zgjodhëm të jetonim. Por ata refuzuan të largoheshin dhe filluan të hynin dhe atëherë kur përdora sprej, ata u larguan me vrap mbi fushë dhe disa minuta më vonë policia po më thyente derën.

'Fëmijët ishin të tmerruar dhe gruaja ime ishte në lot , jeta jonë e thjeshtë e qetë këtu është shkatërruar tani nga policia që nuk ka punë që të ndërhyjë.

Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai:

"Ata përdorën një ekip të posaçëm policësh për të kontrolluar shtëpinë time sepse menduan se kisha kurthe dhe eksploziv këtu - ata ishin të veshur si Robocop me parzmore dhe gjithçka ishte kaq e panevojshme."

Gjatë intervistës së tij, gruaja e z. Landon i telefonoi dy herë dhe ai u pa duke buzëqeshur, duke puthur fëmijën që mund të dëgjohej duke qeshur në sfond.

Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai: Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai: Dalin pamjet brenda bodrumit ku mbaheshin 6 fëmijët britanik, babai:

EMISIONET