Bigamisti arrin marrëveshje me dy gratë e tij dhe i shpëton burgut, vetëm të dielën është "single"

Bigamisti arrin marrëveshje me dy gratë e tij dhe i shpëton

Në Indi, bigamia është një krim. Për këtë arsye, lajmi për marrëveshjen e arritur mes një inxhinieri kompjuterash dhe dy grave me të cilat është martuar ka gjetur hapësirë ​​të madhe në mediat e vendit, duke fshehur ekzistencën e njëri-tjetrit.

Burri do ta ndajë kohën e tij, dy apartamentet që ka dhe rrogën e tij midis dy grave të tij, të cilat i kanë dhënë nga një djalë secila.

Nga e hëna në të mërkurë do të jetojë në njërën familje, nga e enjtja në të shtunën në tjetrën, të dielën do të jetë “single”, pa asnjë detyrim ndaj asnjërës.

Vetëm nëse shkel rregullat, gruaja e tij e parë do ta denoncojë dhe do ta çojë para një gjyqtari.

Marrëveshja u ratifikua nga një ndërmjetës i gjykatës së familjes Gwalior, avokati Harish Deëan, i cili saktësoi se ai e pranoi atë sepse, edhe nëse bigamia është e ndaluar me ligj në Indi, burri nuk është akuzuar për krimin.

Gruaja e tij e parë, e martuar në 2018, punonte në të njëjtën kompani me burrin e saj, në Gurgaon, afër Delhit.

Pas dy vitesh së bashku, vetëm disa muajshe shtatzënë, në shpërthimin e pandemisë në 2020 ajo u kthye të jetonte me prindërit e saj në Gëalior, ku burri i saj nuk iu bashkua më kurrë.

Ndërkohë, ai ishte martuar me një kolege tjetër, e cila ishte gjithashtu shtatzënë.

Lidhja e re u zbulua nga gruaja e tij e parë në fillim të këtij viti, kur ajo më në fund shkoi në kërkim të burrit të saj, tani pa asnjë lajm.

Pas befasisë, marrëveshja mes të treve u arrit brenda pak javësh.

“Nuk mund të kundërshtoj asgjë”, tha ndërmjetësi.

“Detyra ime është të zgjidh në mënyrë harmonike mosmarrëveshjet.

Gruaja e parë donte garanci për mirëmbajtjen e fëmijëve dhe nuk donte ta dërgonte të shoqin në gjyq, tjetra nuk donte të hiqte dorë nga partneri dhe preferoi zgjidhjen solomonike.

EMISIONET