Ekskluzive për RTV Ora, Florian Marku: Kam mbajtur qetësinë në ndeshje, kishte rreth 4000 shqiptarë

Florian Marku, kampioni i botës së peshave të mesme IBF, në një intervistë ekskluzive për “Ora Sport” nga Altin Sulçe në RTV Ora tha se Boksieri tjetër e kishte mbajtur titullin për 3 vite rresht dhe e kishte nënvlerësuar Markun.

Marku theksoi se Në stadium kishte shumë shqiptarë, mbi 4000 veta ishin shqiptarë të cilët bërtisnin për Markun.

Marku: Boksieri tjetër e kishte mbajtur titullin për 3 vite rresht dhe më kishte nënvlerësuar mua. Në ndeshje kam mbajtur me qetësi. Nuk jam treguar shumë agresiv, pasi mbajta distancën. Plani ynë ka qenë ta mbaj në distancë. Këtë lloj loje kemi zgjedhur.

Në stadium kishte shumë shqiptarë, mbi 4000 veta ishin shqiptarë, dhe i dëgjoja teksa bërtisnin. Ndeshja ka qenë e madhe sepse ka qenë titull im i parë.

EMISIONET