Shumë idiotë në një metër katror!

Shumë idiotë në një metër katror!

Lexova diku se Kryetari i Pejës paska shpërfaqur dyshime se vetë Policia e Kosovës vendos armatim në Veri dhe më pas e konfiskon?!

Siç lexova se policia e Kosovës paska arrestuar dy shqiptarë të dyshuar për spiunazh dhe bashkëpunim me Shërbimin Sekret të Serbisë, ‘BIA’-n.

Pastaj, cilëndo portal që ta hapësh, do përballesh me të njëjtën pyetje: është apo jo Shqipëria narko-shtet?!

Pra çdo kund lajme në kufi me të pabesueshmes, e që ndodhin nëpër ‘Shqipëritë’ tona!

Ndërkohë të duket se të gjithë harrojmë se Shqipëria është shtet ‘anormal’ në duart e një kryeministri ‘jonormal’ si dhe, vend fatkeq, por fatkeqësia e të cilit nuk është vetëm ‘Rilindja’, por edhe prostitucioni mendorë i elitave shqiptare, elita që defilojnë nëpër media dhe ushqehen e majmen nga grazhdi të cilin ua mbush Piktori.

Siç harrojmë se Kosova është një shtet i ri në të cilin të moçme janë vetëm rrënjët e strukturave proserbe dhe jugonostalgjike!

Pra siç harrojmë se ‘Shqipëritë’ tona janë shumë të vogla, për aq shumë idiotë në një metër katrorë!

EMISIONET