Pse Shqipëria dhe interesi kombëtar janë duke u dëmtuar rëndë prej Lulzim Bashës?!

Pse Shqipëria dhe interesi kombëtar janë duke u dëmtuar

L. Basha sot nuk po dëmton thjesht e vetëm Partinë Demokratike.

Asaj partie ai i ka vënë minat me kohë e aq shumë sa e ka dëmtuar nuk ka ku ta çojë më.

L. Basha sot po dëmton rëndë Shqipërinë dhe Interesin Kombëtar.

Pse Shqipëria dhe Interesi Kombëtar janë duke u dëmtuar rëndë prej L. Bashës?

Në një kohë që Shqipëria drejtohet nga një qeveri thellësisht antikombëtare, vasale e qarqeve më shqiptarofobe të Beogradit, kësaj qeverie s’ka kush ti dalë përballë e ta rrëzojë !

Ndërkohë që Serbia po kërcënon rëndë për destabizimin e të gjithë rajonit dhe po pregatitet me shpejtësi për një luftë të re rajonale, qeveria në Shqipëri shërben se make up i shëmtuar i hegjemonisë serbe në Ballkan, opozita e L. Bashës fshihet dhe nuk guxon të ngrejë popullin në këmbë kundër kësaj qeverie kolaboracioniste.

L. Basha e ka kthyer PD dhe opozitën në një fasadë të shëmtuar të qeverisjes së E. Ramës.

Ky është bashkëpunimi më i turpshëm i L. Bashës me E. Ramën në dëm të Interesit Kombëtar dhe në interes të Destabilitetit Rajonal.

Partia Demokratike duhet shpëtuar sa më parë që të shpëtojë Shqipëria.

EMISIONET