Femra të famshme të Hollivudit që refuzojnë të filmojnë skena nudo

Femra të famshme të Hollivudit që refuzojnë të

Ndër gjërat e “pakëndshme” me të cilat duhet të përballet një aktor, janë skenat erotike ose më përgjithësisht, nudo në një film.

Të tjerë mund të mos hezitojnë të shfaqen pa rroba para mijëra apo edhe miliona spektatorëve, por ka nga ata që as nuk e negociojnë, madje e kanë vënë si klauzolë në kontratat e tyre që të mos marrin pjesë në skena të tilla.

Disa nga zonjat e famshme të Hollivudit, të cilat gjatë karrierës së tyre numërojnë shumë pjesëmarrje në seriale dhe filma, por nuk janë shfaqur asnjëherë të zhveshura para kamerave, janë këto:

Julia Roberts

Julia Roberts e ka bërë të qartë në një intervistë se nuk do ta bënte të shfaqej ndonjëherë lakuriq në ekran. Duke folur për Marie Claire, ajo tha: “Nuk do të dilja nudo në një film. Të luaj me rrobat e mia e konsideroj një performancë. Të luaj me rrobat e mia është si një dokumentar”.

EMISIONET