“Duhet të vrisja ndjenjat”, Efi ka vetëm një synim

“Duhet të vrisja ndjenjat”, Efi ka vetëm një synim

Pas zënkve dhe situatave të krijuara me Luizin dhe Kiarën duket se Efi ka marrë një vendim.

Në një rrëfim, Efi thotë se pas situatave të vështira që kaloi me çiftin, vendosi t’i vrasë ndjenjat dhe të fokusohet te fitorja.

“Duhet të vrisja ndjenjat e mia këtu brenda. Duhet ta bëja. Kalova situatën më të vështirë. Tani kam vetëm një synim. Synimi im është fitorja kaq. Tani ndjenjat vdiqën.”, u shpreh Efi.

EMISIONET