Studimi: Pse femrat preferojnë seks me meshkuj më të rinj, ja 6 arsyet

Studimi: Pse femrat preferojnë seks me meshkuj më të rinj, ja 6

Në seks ka po aq preferenca sa ka njerëz në planet. Sigurisht që ka disa tendenca që ndiqen dhe që shumë shpesh lidhen me evolucionin e shoqërisë. 

Një nga këto tendenca, e cila nuk është e re, është edhe preferenca jonë për seks me meshkuj më të rinj. 

Arsyet kryesore janë se seksi është më i mirë dhe femrat ndihen më të dëshirueshme. Të paktën kështu ka treguar hulumtimi i kryer në Francë.

Seksi luan një rol në zgjedhjen e një partneri, sepse, sipas grave të anketuara, burrat e rinj janë më të hapur ndaj udhëzimeve. 

Rezultati është se të dyja e shijojnë aktin seksual, ndërsa femrat që kanë pasur meshkuj më të rinj kanë pasur më shumë orgazma sesa ato që kanë pasur partnerë më të vjetër. Gjithashtu, meshkujt e rinj janë më bashkëpunues kur bëhet fjalë për lodrat e seksit.

Nëse arsyet pse gratë preferojnë përfundimisht seksin me burra më të rinj mund të kategorizoheshin, kategoritë do të ishin si më poshtë:

1. Larja e syve.

2. Qëndrueshmëri.

3. Keni shumë për të mësuar dhe shumë për të mësuar.

4. Më i riu është gjithashtu më impulsiv.

5. Ndjeheni i sigurt.

6. Për një eksperiencë të paprecedentë.

EMISIONET